fbpx
freelance copywriter

Letterlijk sterke copywriting

Nood aan een kwalitatieve tekst, commercieel of zakelijk? Een tekst die je lezer in beweging zet? Levendig geschreven in foutloos Nederlands? Zoek niet verder, je bent bij Blauridder Copywriting aan het juiste adres.

Natuurlijk kan (bijna) iedereen teksten schrijven. Maar dragen ze bij om jouw lezer te overtuigen van jouw verhaal en aanbod? Zijn ze uniek en weten ze het DNA van jouw bedrijf echt te capteren?

Zoals je voor mooie professionele foto’s beter een beroepsfotograaf inschakelt, doe je voor teksten die werken beroep op een ervaren copywriter. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Brochures en productfiches

Je brochure ziet er goed uit en het papier straalt degelijkheid uit. Mooi, maar het is de inhoud die haar doet verkopen. We helpen je met de nodige content voor al je soorten brochures, flyers en productfiches. Zodat je lezer meteen mee is met je verhaal.

Omschrijving product of dienst

Een sterke omschrijving van je product of dienst zet de voordelen in plaats van de eigenschappen in de kijker. De juiste copy bij je product zorgt voor aanzienlijk betere resultaten. Omdat je klant meteen het juiste beeld krijgt van zijn winst.

Standaard e-mails en brieven

Duidelijk communiceren met je klanten en prospecten maakt het verschil. Dankzij slim uitgedokterde sjablonen voor e-mails en brieven vergroot je de impact bij je klanten en prospecten. Blauridder zet voor jou de puntjes op de i.

Vacatures en jobomschrijvingen

Wil je dat jouw vacature er echt uit springt? Weg met die platgetreden paden die iedereen volgt? Dan helpen wij je met het uitschrijven van een originele en wervende vacature die de beoogde doelgroep echt aanspreekt.

Speeches, lezingen en voordrachten

Zelfs de beste sprekers bereiden hun speeches of lezingen heel goed voor. Dankzij een goed opgebouwde tekst als leidraad en de nodige oefening, zorg je ervoor dat jouw speech, lezing of voordracht scoort bij de toehoorders.

Persberichten en communiqués

Heb je een boodschap die je aan de wereld kwijt wil? Een persbericht of een algemeen publiek bericht? Dan is heldere communicatie erg belangrijk. De copywriter zorgt voor die helderheid én de triggers om te worden opgemerkt.