fbpx
teksten herschrijven

Geef je bestaande teksten een make over

Je kan bij Blauridder niet alleen terecht voor de creatie van teksten. Onze copywriter kan ook je bestaande teksten verbeteren. Dat kan een eenvoudige check op spelling en grammatica zijn. Nog beter is je tekst een make over te geven.

Zelfs al zit het wat in je tekst helemaal correct, het is het hoe en waarom die je lezer (of toehoorder) overtuigt van jouw boodschap en aanbod.

Gaat het om teksten op je website, dan houden we meteen ook rekening met Google.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Je teksten activeren

Inhoudelijk zullen je teksten wel kloppen. Maar begeesteren ze ook je lezer? Is het voor hem direct duidelijk waarover het gaat en welk voordeel er voor hem in zit? Wordt hij om de oren geslagen met holle fraseringen als jong en dynamisch?

Foutloos Nederlands

Spellingsfouten vallen heel erg op. De spellingscontrole van Word is gelukkig je beste vriend. Maar ook foute zinsbouw en inconsequenties (u, jij, jullie) zijn niet bevorderlijk. We zorgen voor foutloos maar vlot leesbaar Nederlands.

Lokaliseren

Een Nederlander pint, een Vlaming betaalt met Bancontact. Een Vlaming slaat een slag bij de solden, iets wat een Nederlander niet begrijpt maar een Vlaming wel verstaat. Je zorgt er dus maar beter voor dat de Nederlander of Vlaming jou begrijpt (of verstaat).

Call to action

Het uiteindelijke doel van je teksten is om meer te verkopen. Daarom herschrijven we je teksten zo dat ze je lezer aanzetten om actie te ondernemen. Met de juiste call to actions én door de mogelijke koopmotieven aan te spreken.

Medium-aanpassing

Exact dezelfde teksten op je website als in je brochures of nieuwsbrieven gebruiken is geen goed idee. Online scant de bezoeker eerder de tekst, dan dat hij ze leest. Daarom zorgen we voor de juiste versie voor elke online en offline toepassing.

SEO-teksten

Bij het herschrijven van teksten voor het web, optimaliseren we je teksten voor Google. Zodat je website beter gevonden wordt. Niet alleen op je bedrijfsnaam of activiteit maar ook op relevante zoektermen. Zonder afbreuk aan de vlotte leesbaarheid.