fbpx
teksten voor je website

Beter online presteren

Je website is dé etalage van jouw onderneming. De juiste inhoud is allesbepalend voor het succes van je site.

Een gebruiksvriendelijke structuur en teksten die je bezoeker overtuigen maken het verschil. Om meer leads te krijgen en je vindbaarheid in Google te verbeteren.

Met een blog en slimme sociale media posts versterk je jouw website én je uitstraling als expert in jouw materie. Blauridder helpt je met deze uitdagingen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

SEO-vriendelijke teksten voor je website

We schrijven voor je bezoeker, niet voor een zoekmachine. Maar toch zorgen we dat de teksten voor jouw website volledig geoptimaliseerd voor Google zijn. Samen met enkele technische factoren zorgt dit voor een betere vindbaarheid.

Hapklare teksten voor je bezoeker

Een websitebezoeker leest geen teksten op websites, hij scant ze. Daarom mag je boodschap niet verloren gaan in te lange of onduidelijke teksten. Met de juiste inhoud en structuur zorgen we voor hapklare inhoud waar je bezoeker van smult.

Nieuwe content voor je website

Regelmatige nieuwe inhoud, zoals blogposts of nieuwsberichten, houden je website levendig. Meteen ook een manier om jezelf als specialist te profileren naar klanten en prospecten toe. Goed geschreven bekoren ze ook Google.

Posts voor Facebook, Instagram en LinkedIn

Nee, je kunt echt niet om sociale media heen. Of je nu een fan bent of niet, je klanten en je prospecten zijn er actief op. Net als je concurrenten. Blauridder ontzorgt je volledig met een sterk verhaal van jouw bedrijf op de juiste platformen.

Testimonials en case studies

Als ondernemer weet je dat er niets beter is dan mond-aan-mond-reclame. Waarom dan niet deze onbetaalbare vorm van publiciteit een duwtje in de rug geven? Met een goed geschreven getuigenis van bestaande klanten overtuig je weer nieuwe.

Nieuwsbrieven die scoren bij je lezers

Worden jouw nieuwsbrieven werkelijk gelezen? Brengen ze je nieuwe leads op of belanden je mails gewoon in de prullenbak? We helpen je met degelijk opgebouwde nieuwsbrieven die de interesse van je lezers opwekken.