fbpx

Ben jij even sterk online als offline met je zaak?

Word ik vlot gevonden door klanten via Google? Brengt mijn website op? Zorgen mijn sociale media voor meer klanten? Doet mijn concurrent het beter of slechter?

Krijg een antwoord op deze en andere vragen. Kom te weten wat je sterktes en je zwaktes zijn.

Vraag nu jouw gratis advies aan.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid van Blauridder.


Door het groot aantal aanvragen kan het tot 3 werkdagen duren vooraleer je jouw persoonlijk adviesgesprek kan gepland worden.
Bedankt voor je begrip.

Geen geautomatiseerd rapport

Bij Blauridder krijg je geen geautomatiseerd rapport die jou technische en vaak onbegrijpelijke statistieken en scores geeft. We nemen echt de moeite om jouw zaak online op te sporen en na te kijken hoe het met jouw online présence gesteld is. Wat goed is zeggen we ook, net als wat je kunt verbeteren om je bedrijf online sterker te laten scoren.

Professioneel advies op maat

We kijken in de diepte en de breedte hoe je online scoort met je zaak. Enkel zo kunnen we jou een heldere kijk geven op de stand van zaken. De meeste bedrijven die een advies aanvragen kiezen om met Blauridder in zee te gaan. Om bijvoorbeeld hun huidige site te verbeteren of om hun social media nieuw leven in te blazen. Maar dat beslis je zelf, want een advies aanvragen kost je niets en verplicht je ook tot niets.

Benieuwd hoe jij scoort?

Vul dan snel het formulier hiernaast in en ontvang jouw advies. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Elke aanvraag wordt strikt vertrouwelijk behandeld.