fbpx

Sterker online met je bedrijf

Contact opnemen

Word gevonden

We zorgen dat klanten je niet moeten zoeken maar je vinden. En eens ze je vinden ook meteen de informatie krijgen die ze op dat moment willen. Zoals je openingsuren, je adres om naar te navigeren of je telefoonnummer.

Meer nog, we zorgen zelfs wie je niet zoekt, jou ook vindt. Hoeveel mensen hebben nog nooit van je zaak onderneming gehoord maar zijn wel op zoek naar wat jij hen bieden kan? Of misschien waren ze op zoek naar jouw concurrent en kan jij je nu als een beter alternatief je positie voorstellen?

Met leesbare teksten, een optimalisatie van je bestaande website (of een nieuwe website die Google vlot indexeert), een Facebook Pagina die echt leeft en slimme activiteit op sociale media zorgen we dat je gevonden wordt door de juiste doelgroep van potentiële klanten.

Google Ads (adverteren op Google)

SEO (optimalisatie voor zoekmachines)

Optimale teksten voor websites en blogs

Opvolgen en bijsturen van de resultaten

Social Media Marketing

Met sociale media kun je veel meer bereiken dan de zoveelste like op je foto. Want zeg zelf, brengt de vind-ik-leuk ook iets op? “We doen maar wat” als bedrijf op sociale media is puur tijdsverlies. Laat ons je helpen om sociale media echt voor je te doen werken.

We staan op met sociale media en gaan ermee slapen. We weten wat werkt en wat niet. Hoe we met unieke posts je bereik kunnen vergroten. Hoeveel nieuwe klanten we met advertenties kunnen aanspreken en naar jouw website sturen. Aan een fractie van de prijs die je voor klassieke advertenties betaalt. Bovendien meetbaar tot op de millimeter.

Sociale media is geen hype en gaat echt niet meer weg. Vis in de vijver waar de vissen zitten en laat Blauridder je daarbij helpen om het meteen goed te doen.

Facebook Ads met Facebook Pixel)

Instagram Ads & Stories

Evenementen en wedstrijden

Influencer Marketing

Content Management

Conversatiemanagement

Email Marketing

Met de juiste e-mailings naar je prospecten en klanten kun je resultaat boeken. Omdat natuurlijk zoveel bedrijven mailings versturen is het zaak om onderscheidend te zijn. De ontvanger aan te zetten om je mails ook echt te lezen en actie te ondernemen.
Dat doe je niet door allerhande promomails tientallen keren opnieuw naar dezelfde mensen en bedrijven te sturen. Tenzij je veel uitschrijvingen niet erg vindt.

Een goede e-mail campagne vergt een doordachte aanpak. Blauridder help je hierbij van A tot Z. Met verschillende nieuwsbrieven naar verschillende groepen van prospecten en klanten. Niets zo irritant voor een klant om een promomail te krijgen voor een product dat ie al bij je heeft aangekocht. Maar net zo fijn om een prospect uit te nodigen terug naar je website te gaan, wanneer hij er niet tot een aankoop overging.

Opmaak, beheer en versturen van professionele nieuwsbrieven in jouw stijl

Segmentatie van de doelgroepen

Opvolging van de resultaten

Re-marketing van afhakende prospecten

100% in lijn met de GDPR

Content Marketing

Goede teksten schrijven is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je wil dat je bezoekers ze ook echt gaan lezen. Of dat ze bijdragen aan de vindbaarheid van je site op Google.

Maar ook voor communicatie met klanten, prospecten en leveranciers zijn je professionele teksten een must. De stijl en de toon bepalen de eerste indruk. Ook daarin helpt Blauridder je met een vlotte pen.

Een blog op je site kan een enorme meerwaarde zijn. Maar al te vaak ontbeert het je aan inspiratie en bovenal tijd om het goed te doen. Met Blauridder komt die blog tot leven. Met interessante artikels die je bezoekers aanspreken. Die je positie als professional verder ondersteunt.

Teksten die bezoekers van je website aanzetten om te lezen

Vindbaarheid in Google verhogen

Teksten voor folders, brochures, brieven, e-mails…

Schrijven voor de blog op je bedrijfswebsite

Websites

Je hebt nog geen website voor je bedrijf. Of je site is sterk verouderd, scoort slecht in Google en is op een smartphone amper leesbaar. Dan helpt Blauridder je met een moderne website aan een voordelige prijs. Zo ben je weer mee en kunnen potentiële klanten je makkelijk vinden.

Onze websites worden technisch steeds geoptimaliseerd voor Google Ook een beveiliging met https is standaard inbegrepen. Een must is om beter gerangschikt te worden.

Samen met je website wordt ook je eigen domeinnaam gehost. Met daaraan mailboxen @jouwbedrijfsnaam.be (of .com) gekoppeld. Dat geeft zoveel meer vertrouwen dan een Hotmail -of Gmailadres.

Onze hosting is ISO 9001/27001 gecertificeerd en heeft een uptime garantie van 99,999%. De servers staan gehost in Brussel. Snelheid en performantie zijn verzekerd.

We werken steeds met een vaste all-inprijs, dus geen verrassingen achteraf.
Even de contactgegevens aanpassen, het menu of de tarieven, een foto wijzigen… je kan het op elk moment zelf doen. Maar je mag het ook aan ons vragen, zonder meerkost.

Websites voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s

Responsive = automatisch aanpassen voor tablet en smartphone

Geoptimaliseerd voor Google

Zelf inhoud bijwerken/aanpassen

Vaste prijs

1ste klas service

Met service maak jij het onderscheid bij je klanten. Dat doen wij ook. Met Blauridder kies je voor een partner, geen leverancier. Een partner die bereikbaar is wanneer jij hem nodig hebt. Die met je meedenkt en snel reageert.

We zijn niet de grootste. Ook niet de goedkoopste. Maar we willen je wel de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Dat we eigenlijk meer opbrengen dan we kosten.

Service met een grote S. Gründlichkeit is waar we voor staan. We doen geen half werk en wensen geen tevreden maar uiterst tevreden klanten.

Een partner voor de ondernemer

Bereikbaar en snel

Beste prijs/kwaliteit

Service met een hoofdletter

Op onze diensten kun je rekenen

Bij Blauridder verkopen we geen producten maar degelijke service. Op maat van jouw bedrijf en je specifieke activiteiten.

1ste klas service

We denken in oplossingen. Oplossingen die werken en resultaat opleveren. Daarom vinden onze klanten het fijn om klant te zijn en het te blijven.

Wanneer jij aan het werk bent, zijn wij bereikbaar. Ook in het weekend.

Proactief

Proactief, dat is Blauridder. We zorgen dat jouw online aanwezigheid steeds actueel blijft. Nieuwe trends volgen we voor jou op de voet. Aanpassingen doen we snel en accuraat.

Zo zorgen we dat jouw bedrijf mee is. Vandaag, morgen én overmorgen.

Kwaliteit

We gaan volop voor kwaliteit en toegevoegde waarde. Net zoals onze eigen leveranciers en partners. Zoals onze ISO 9001/27001 hosting in Brussel met 99,999% uptime garantie.

Heldere communicatie, transparante offertes en facturen. Ook dat krijg je bij Blauridder.

Onze aanpak

Beginnen doen we bij het begin. Met een uitvoerig intake gesprek bepalen we samen met jou de strategie voor je online marketing.

Vooraf hebben we voor jou reeds een analyse gemaakt van je huidige online présence. Dus kunnen we je al meteen informeren waar je sterke en je mindere punten liggen. We kijken ook welke sociale media platformen interessant zijn voor jouw doelgroep van potentiële klanten. Daarnaast bepalen we ook hoe je top of mind kan blijven bij je bestaande klanten. Last but not least zoeken we ook methodes om klanten die niet op zoek zijn te benaderen.

Een bakkerij is geen slagerij, een advocatenkantoor is geen dokterspraktijk. Een brasserie is geen kapperszaak. Omdat elke onderneming uniek is en een ander doelpubliek heeft, verschillende ambities en verwachtingen heeft en een eigen aanpak heeft, werken we steeds op maat.

Op basis van de besproken strategie stellen we de ideale mix van online marketing tools samen die passen voor jou bedrijf en de activiteiten die je uitvoert. Hierbij houden we ook rekening met je budget en je doelstellingen.

Je kan een beroep op ons doen voor verschillende zaken:

  • Het uitwerken en/of uitvoeren van een sociale media-strategie op maat
  • Adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter
  • Google Ads: adverteren op ’s werelds populairste zoekmachine
  • Het verzorgen van inhoud voor je sociale media (tekst en foto of video)
  • Het schrijven van artikels, blogs, teksten voor je website, e-mails, brieven, white papers en zelfs speeches of andere voordrachten
  • Het verzorgen van e-mail nieuwsbrieven naar klanten en prospecten
  • Beheren van je sociale media kanalen (conversatiemanagement)
  • Het verbeteren qua inhoud en structuur van je website om beter te scoren in Google maar ook om meer te verkopen of meer contacten te krijgen
  • Het opzetten van een samenhangende huisstijl, communicatie en uitstraling
  • Trainingen voor jou en je medewerkers

We houden van jouw zaak helemaal phygital te maken, waarbij het online gebeuren je offline activiteiten helemaal versterkt en doet groeien.

Goede online marketing is vaak ook testen en experimenteren. Kijken hoe je doelgroep reageert, welke pagina’s ze bezoeken, wat voor advertenties het best scoren, hoe je concurrentie zich gedraagt. Daarom sturen we constant jouw campagne bij waar nodig en spelen we kort op de bal.

Heel regelmatig krijg je van ons overzichtelijke data van hoe je scoort en groeit met je online marketing. Zo blijf je zelf goed op de hoogte van je return on investment en ervaar je hoe goed Blauridder voor je werkt.

Bij een online marketing komt heel wat kijken om het goed te doen. Blauridder ontzorgt je van deze materie zodat jij je kunt focussen op het runnen van je zaak. Net zoals je jouw advertentie in het huis-aan-huisblad ook niet zelf gaat layouten.

We zijn bereikbaar en reageren snel. Want het is belangrijk dat jij erop kan vertrouwen dat aanpassingen snel gebeuren, ook tijdens het weekend of op een feestdag.

Wat op onze offerte staat is ook wat er op je factuur komt. Onze prijs is steeds geldig voor de volledige vooraf afgesproken dienstverlening. Dat vermijdt onaangename verrassingen achteraf en is zowel voor jou als voor ons leuker.

Is er dan toch eens sprake van een extra prestatie die je van ons wil, dan communiceren we steeds vooraf over de prijs en voorwaarden.

We willen niet de goedkoopste zijn. Wel diegene die de beste prijs/kwaliteit aan kan bieden en op lange termijn met klanten wil samenwerken. Meer een partner dan louter een leverancier voor je zijn.

Als je denkt dat een professionele dienstverlener geld kost, wacht totdat je in zee gaat met een amateur…

Neem contact met ons op

We antwoorden snel op je vragen...