fbpx

Wie is jouw klant?

Bij alles wat we doen stellen we steeds jouw (potentiële) klant centraal. Wat verwacht hij van jouw bedrijf? Hoe zoekt hij naar jouw product of diensten? Waar kun je jouw ideale klant online treffen? Hoe bereik je mogelijke klanten die niet op zoek zijn naar jou? Op welke manier kan jouw onderneming online een even sterke indruk maken als bij jou ter plaatse? Ben je overtuigend en consistent als onderneming in het online gebeuren of doe je zo maar wat? Straal je de juiste présence met je kantoor uit?….

Stuk voor stuk belangrijke vragen die we stap voor stap gaan invullen met de beste antwoorden, gebaseerd op bewezen statistieken en feiten over online marketing en social media. Maar goede marketing is geen exacte wetenschap, de feiten en cijfers worden aangevuld met jarenlange ervaring en een commercieel zesde zintuig.

Het is ons doel je te helpen jouw zaak even sterk online te maken als ze offline is. En omdat je online 24 uur op 24 open bent, je veel meer mensen en bedrijven kan bereiken dan je voor mogelijk houdt en je nieuwe en bestaande klanten blijft verleiden, helpen we meteen aan de groei van jouw zaak.

Je kan zo meteen de zoveelste dure advertentie in het huis-aan-huisblad per fax bestellen of je kan een stap vooruit zetten en 03 435 435 0 bellen.

 

Jouw ambitie is de onze

Onze klanten merken meteen dat Blauridder anders is. We verkopen geen websites, we smeren je geen advertenties aan en we zadelen je niet op met hoge kosten die niets opbrengen. Integendeel, elke euro die we jou factureren willen we jou dubbel terug laten verdienen. We willen je helpen om met internet marketing en de slimme inzet van social media meer verkoop, meer leads en een veel hogere efficiëntie te bereiken. Het is niet onze ambitie de goedkoopste of de grootste te zijn, wel de beste voor jouw zaak.

 

Op gelijke voet

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk elke klant is en hoeveel inspanningen je vaak moet doen om nieuwe klanten te krijgen. Je beseft maar al te goed dat een zaak runnende houden geen 9-to-5 job is en dat het elke dag opnieuw een uitdaging is om je omzet te halen of te behouden. Omdat we net als jij een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen we net meer flexibiliteit en maatwerk bieden die jij verwacht. Ook wij werken in het weekend en nemen onze telefoon ’s avonds op.

Dietrich-Bruckmann

Blauridder is het geesteskind van Dietrich Bruckmann, een Westvlaming met Duitse roots die onlangs de stad Gent inruilde voor de gemeente Boom, aan de oevers van de Rupel (en jawel, op 700m van Tomorrowland).

Dietrich heeft ondertussen meer dan 20 jaar beroepservaring in tal van commerciële functies bij grote en middelgrote bedrijven op de teller staan. Tijdens zijn loopbaan is hij actief met de coaching van klant-bedrijven met oplossingen om hun organisatie en verkoop te verbeteren.

Hij besloot met Blauridder van start te gaan omdat hij vanuit zijn ervaring besefte dat teveel kleinere bedrijven de digitale boot aan het missen zijn. Terwijl de grote ondernemingen ganse teams hebben die zich intensief bezig houden met hun online marketing en social media, is dit voor de druk bezette zelfstandige ondernemer vaak beperkt tot wat foto’s posten op Facebook en hopen dat daar resultaat uit komt.

Met Blauridder wil Dietrich de uitdaging aangaan om kleine zelfstandigen, beoefenaars van vrije beroepen, horeca-zaken, winkels, kappers, bakkers, slagers en andere kmo’s te helpen groeien dankzij een slim gebruik van sociale media en online marketing. Want het potentieel is zoveel groter dan de meeste vermoeden.

De beste zaken beginnen
met een goed gesprek…

Neem contact met ons op

We antwoorden snel op je vragen...