fbpx

Sterker online met je bedrijf

Contact opnemen

Word gevonden

We zorgen dat klanten je niet moeten zoeken maar je vinden. En eens ze je vinden ook meteen de informatie krijgen die ze op dat moment zoeken.

Meer nog, we zorgen zelfs wie je niet zoekt, jou ook vindt. Hoeveel mensen hebben nog nooit van je zaak onderneming gehoord maar zijn wel op zoek naar wat jij hen bieden kan? Of misschien waren ze op zoek naar jouw concurrent en kan jij je nu als een beter alternatief presenteren.

Met leesbare teksten, een optimalisatie van de content je website, een Facebook Pagina die echt leeft en de inzet van andere populaire sociale media zorgen we dat je gevonden wordt door de juiste doelgroep van potentiële klanten.

Adverteren op sociale media naar de juiste doelgroep(en)

Optimalisatie van je website en landingspagina’s

Top of mind blijven bij je bestaande klantenbasis

Creatie ambassadeurs en influencers voor jouw merk

Word leuk gevonden

Met sociale media staan we op en gaan ermee slapen. We weten wat werkt en wat niet. We creëren unieke, originele content die past bij de uitstraling van je zaak. Vis in de vijver waar de vissen zitten en vertrouw op Blauridder om je sociale media professioneel aan te pakken.

Regelmatig originele posts op strategische tijdstippen

Instagram Ads & Stories

Youtube video’s

Conversatie met je klanten

Email Marketing

Dankzij de juiste e-mailings naar je prospecten en klanten kun je resultaat boeken. Omdat natuurlijk zoveel bedrijven mailings versturen is het zaak om onderscheidend te zijn. De ontvanger aan te zetten om je mails ook echt te lezen en actie te ondernemen.

Een goede e-mail campagne vergt een doordachte aanpak. Blauridder help je hierbij van A tot Z. Met verschillende nieuwsbrieven naar verschillende groepen van prospecten en klanten.

Opmaak, beheer en versturen van professionele nieuwsbrieven in jouw stijl

Segmentatie van de doelgroepen

Opvolging van de resultaten

Re-marketing van afhakende prospecten

100% in lijn met de GDPR

Teksten

Goede teksten schrijven is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je wil dat je bezoekers ze ook echt gaan lezen. Of dat ze bijdragen aan de vindbaarheid van je site op Google.

Maar ook voor communicatie met klanten, prospecten en leveranciers zijn je professionele teksten een must. De stijl en de toon bepalen de eerste indruk. Ook daarin helpt Blauridder je met een vlotte pen.

Een blog op je site kan een enorme meerwaarde zijn. Maar al te vaak ontbeert het je aan inspiratie en bovenal tijd om het goed te doen. Met Blauridder komt die blog tot leven. Met interessante artikels die je bezoekers aanspreken.

Teksten die bezoekers van je website aanzetten om te lezen

Vindbaarheid in Google verhogen

Teksten voor folders, brochures, brieven, e-mails...

Schrijven voor de blog op je bedrijfswebsite

Spaar tijd en geld

Een sterke online marketing van je bedrijf via sociale media vraagt veel tijd en energie. Tijd die je misschien niet altijd hebt, tenslotte ben je in de eerste plaats met je zaak zelf bezig.

Je kan veel energie steken in mooie foto’s posten, die de bestaande fans van je Facebookpagina telkens heel leuk vinden. Maar brengt het ook echt iets op? Brengt het je nieuwe klanten aan? En wat met Instagram, laat je dat links liggen?

Professioneel sociale media inschakelen vraagt ook de nodige know how en inzicht. Die krijg je met Blauridder.

Op maat van je bedrijf en je budget

Creatie maar ook opvolging van je sociale media kanalen

Hou je sociale media actueel en interessant

We denken constant met je mee

Betere sociale media voor jouw bedrijf

Met Blauridder ben je verzekerd van een topservice voor jouw bedrijf

1ste klas service

We denken in oplossingen. Oplossingen die werken en resultaat opleveren. Daarom vinden onze klanten het fijn om klant te zijn en het te blijven.

Wanneer jij aan het werk bent, zijn wij bereikbaar. Ook in het weekend.

Proactief

Proactief, dat is Blauridder. We zorgen dat jouw online aanwezigheid steeds actueel blijft. Nieuwe trends volgen we voor jou op de voet. Aanpassingen doen we snel en accuraat.

Zo zorgen we dat jouw bedrijf mee is. Vandaag, morgen én overmorgen.

Kwaliteit

We gaan volop voor kwaliteit en toegevoegde waarde. Net zoals onze eigen leveranciers en partners. Zoals onze ISO 9001/27001 hosting in Brussel met 99,999% uptime garantie.

Heldere communicatie, transparante offertes en facturen. Ook dat krijg je bij Blauridder.

Onze aanpak

Beginnen doen we bij het begin. Met een uitvoerig intake gesprek bepalen we samen met jou de strategie voor je online marketing.

Vooraf hebben we voor jou reeds een analyse gemaakt van je huidige online présence. Dus kunnen we je al meteen informeren waar je sterke en je mindere punten liggen. We kijken ook welke sociale media platformen interessant zijn voor jouw doelgroep van potentiële klanten. Daarnaast bepalen we ook hoe je top of mind kan blijven bij je bestaande klanten. Last but not least zoeken we ook methodes om klanten die niet op zoek zijn te benaderen.

Een bakkerij is geen slagerij, een advocatenkantoor is geen dokterspraktijk. Een brasserie is geen kapperszaak. Omdat elke onderneming uniek is en een ander doelpubliek heeft, verschillende ambities en verwachtingen heeft en een eigen aanpak heeft, werken we steeds op maat.

Op basis van de besproken strategie stellen we de ideale mix van online marketing tools samen die passen voor jou bedrijf en de activiteiten die je uitvoert. Hierbij houden we ook rekening met je budget en je doelstellingen.

Je kan een beroep op ons doen voor verschillende zaken:

  • Het uitwerken en/of uitvoeren van een sociale media-strategie op maat
  • Adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter
  • Google Ads: adverteren op ’s werelds populairste zoekmachine
  • Het verzorgen van inhoud voor je sociale media (tekst en foto of video)
  • Het schrijven van artikels, blogs, teksten voor je website, e-mails, brieven, white papers en zelfs speeches of andere voordrachten
  • Het verzorgen van e-mail nieuwsbrieven naar klanten en prospecten
  • Beheren van je sociale media kanalen (conversatiemanagement)
  • Het verbeteren qua inhoud en structuur van je website om beter te scoren in Google maar ook om meer te verkopen of meer contacten te krijgen
  • Het opzetten van een samenhangende huisstijl, communicatie en uitstraling
  • Trainingen voor jou en je medewerkers

We houden van jouw zaak helemaal phygital te maken, waarbij het online gebeuren je offline activiteiten helemaal versterkt en doet groeien.

Goede online marketing is vaak ook testen en experimenteren. Kijken hoe je doelgroep reageert, welke pagina’s ze bezoeken, wat voor advertenties het best scoren, hoe je concurrentie zich gedraagt. Daarom sturen we constant jouw campagne bij waar nodig en spelen we kort op de bal.

Heel regelmatig krijg je van ons overzichtelijke data van hoe je scoort en groeit met je online marketing. Zo blijf je zelf goed op de hoogte van je return on investment en ervaar je hoe goed Blauridder voor je werkt.

Bij een online marketing komt heel wat kijken om het goed te doen. Blauridder ontzorgt je van deze materie zodat jij je kunt focussen op het runnen van je zaak. Net zoals je jouw advertentie in het huis-aan-huisblad ook niet zelf gaat layouten.

We zijn bereikbaar en reageren snel. Want het is belangrijk dat jij erop kan vertrouwen dat aanpassingen snel gebeuren, ook tijdens het weekend of op een feestdag.

Wat op onze offerte staat is ook wat er op je factuur komt. Onze prijs is steeds geldig voor de volledige vooraf afgesproken dienstverlening. Dat vermijdt onaangename verrassingen achteraf en is zowel voor jou als voor ons leuker.

Is er dan toch eens sprake van een extra prestatie die je van ons wil, dan communiceren we steeds vooraf over de prijs en voorwaarden.

We willen niet de goedkoopste zijn. Wel diegene die de beste prijs/kwaliteit aan kan bieden en op lange termijn met klanten wil samenwerken.

Als je denkt dat een professionele dienstverlener geld kost, wacht totdat je in zee gaat met een amateur…