fbpx

Sterker online met je bedrijf

Contact opnemen

Onze klanten merken meteen dat Blauridder anders is. Geen dure marketingpraat maar hands on hulp om jouw zaak vooruit te helpen met een eigen online verhaal.

We focussen ons volledig op de kleine zelfstandige en de KMO om hen te helpen sociale media in te zetten als onderdeel van hun reclame en marketing.

Een goede strategie en het beheer van je sociale media als bedrijf kost veel tijd en vraagt veel inspanning en creativiteit. Net daar wil Blauridder haar klanten mee ontzorgen. Met onze zeer persoonlijke aanpak en maatwerk leveren we elke klant een unieke sociale media service.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en boek je gratis adviesgesprek in. Of lees hieronder meer over onze troeven en onze persoonlijke aanpak.

Dietrich Bruckmann
Dietrich Bruckmann

Waarom klanten kiezen voor Blauridder

Er zijn tientallen redenen, maar hier alvast 3 heel belangrijke

1ste klas service

We denken in oplossingen. Oplossingen die werken en resultaat opleveren. Daarom vinden onze klanten het fijn om klant te zijn en het te blijven.

Wanneer jij aan het werk bent, zijn wij bereikbaar. Ook in het weekend.

Proactief

We zorgen dat jouw aanwezigheid op de sociale aanwezigheid steeds up to date blijft. Nieuwe trends volgen we voor jou op de voet. Aanpassingen doen we snel en accuraat.

Zo zorgen we dat jouw onderneming mee is. Vandaag, morgen én overmorgen.

Kwaliteit

We gaan volop voor kwaliteit en toegevoegde waarde. We plaatsen niet zomaar wildeweg posts maar schrijven voor jouw onderneming haar eigen verhaal op de sociale media.

We denken op lange termijn maar spelen steeds kort op de bal.

Onze aanpak

Beginnen doen we bij het begin. Met een uitvoerig intake gesprek bepalen we samen met jou de strategie voor je online marketing.

Vooraf hebben we voor jou reeds een analyse gemaakt van je huidige online présence. Dus kunnen we je al meteen informeren waar je sterke en je mindere punten liggen. We kijken ook welke sociale media platformen interessant zijn voor jouw doelgroep van potentiële klanten. Daarnaast bepalen we ook hoe je top of mind kan blijven bij je bestaande klanten. Last but not least zoeken we ook methodes om klanten die niet op zoek zijn te benaderen.

Een bakkerij is geen slagerij, een advocatenkantoor is geen dokterspraktijk. Een brasserie is geen kapperszaak. Omdat elke onderneming uniek is en een ander doelpubliek heeft, verschillende ambities en verwachtingen heeft en een eigen aanpak heeft, werken we steeds op maat.

Op basis van de besproken strategie stellen we de ideale mix samen die passen voor jou bedrijf en de activiteiten die je uitvoert. Hierbij houden we ook rekening met je budget en je doelstellingen.

Je kan een beroep op ons doen voor verschillende zaken:

  • Het uitwerken en/of uitvoeren van een sociale media-strategie op maat
  • Originele posts die passen in jouw bedrijfsverhaal
  • Adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter
  • Het schrijven van artikels, blogs, teksten voor je website, e-mails, brieven, white papers en zelfs speeches of andere voordrachten
  • Een snelle en veelzijdige webshop voor jouw winkel of horecazaak
  • Het verzorgen van e-mail nieuwsbrieven naar klanten en prospecten
  • Opleidingen voor jou en je medewerkers

We houden van jouw zaak helemaal phygital te maken, waarbij het online gebeuren je offline activiteiten helemaal versterkt en doet groeien.

We kijken hoe je doelgroep reageert, welke pagina’s ze bezoeken, wat voor advertenties het best scoren, hoe je concurrentie zich gedraagt. Daarom sturen we constant jouw campagne bij waar nodig en spelen we kort op de bal.

Heel regelmatig krijg je van ons overzichtelijke data van hoe je scoort en groeit met je marketing op sociale media. Zo blijf je zelf goed op de hoogte van je return on investment en ervaar je hoe goed Blauridder voor je werkt.

Bij professionele marketing op sociale media komt heel wat kijken om het goed te doen. Blauridder ontzorgt je van deze materie zodat jij je kunt focussen op het runnen van je zaak. Net zoals je jouw advertentie in het huis-aan-huisblad ook niet zelf gaat layouten.

We zijn bereikbaar en reageren snel. Want het is belangrijk dat jij erop kan vertrouwen dat aanpassingen snel gebeuren, ook tijdens het weekend of op een feestdag.

Wat op onze offerte staat is ook wat er op je factuur komt. Onze prijs is steeds geldig voor de volledige vooraf afgesproken dienstverlening. Dat vermijdt onaangename verrassingen achteraf en is zowel voor jou als voor ons leuker.

Is er dan toch eens sprake van een extra prestatie die je van ons wil, dan communiceren we steeds vooraf over de prijs en voorwaarden.

We willen niet de goedkoopste zijn. Wel diegene die de beste prijs/kwaliteit aan kan bieden en op lange termijn met klanten wil samenwerken.

Als je denkt dat een professionele dienstverlener geld kost, wacht totdat je in zee gaat met een amateur…